18 September 2006

Cara Ikat Tali Leher

Ni beberapa cara untuk mengikat Tali Leher




Lepas tengok-tengok, aku rasa aku guna cara ke-3 .."The Windsor"

8 comments:

Anonymous said...

Cara ikat je yg beza, tp hasil sy tengok cam sama je ..isn't it?

X mcm tudung org pompuan, cara ikat beza, hasilnya pon beza. Hi hi ..itulah istimewanye org pompuan

rauhunt said...

Sapa kata sama? ..Lain la, cara nak bukak pun beza (ya ke ni?)

queserasera said...

ya ya.. saya pun guna cara ke-3.. tp lama dah.. masa jd pengawas kat skolah dulu.. 10 thn yg lepas.. huhu..

Anonymous said...

betullah anynymous... macam sama jek hasilnya. agaknya, cara ikat tu ikut saiz (panjang dan lebar) tali leher and nak hasilkan kepanjangan had mana?

rauhunt said...

Sara : Ooo ..pengawas dulu ek ..mesti brutal n garang ..kan?

Azura : caranya terpulang ..kalau ikut stail korporat atau skema panjangnya mencecah rali pinggang ..kalau ikut stail rock (kononla)atau punk (kononla) lagi singkat ..atas pusat

ashrafnorzaimi said...

hey..aku lg suke cara prince albert..btol la tue..aku dah test sume..cr ikat lain tp hasil yang same.

fndrocka said...

wah..lawa jadinya tali leher baru aku ni..hiuhuhu

Anonymous said...

awat hang lyk bahse cine?
aku bkn phm pown.....gambo nye lk kewcik....